Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRO TOUR SLOVENIJA

Roko Tošić izbacio J. M. Saivea

Stolni tenis
Kristina Štedul Fabac
22.01.2010.
u 09:42

Hrvatski stolnotenisač Roko Tošić ostvario je veliki uspjeh prvog dana glavnog turnira slovenskog Pro Toura.

Nakon što je u prvom kolu sa 4:2 svladao Slovaka Illasa, naš je reprezentativac u drugom kolu s istim rezultatom izbacio i Belgijanca Jean-Michela Saivea.

Belgijac, trenutačno 55. igrač svijeta, dobro je otvorio meč i uzeo prvi set, ali je u iduća  tri Roko bio bolji. Saive se u petom setu "razbudio“ i uzeo taj sa 11:5, no to mu nije bilo dovoljno za povratak u meč; šesti set sa 12:10 pripao je Tošiću koji je tako izborio plasman među 16 najboljih, a prolaz u četvrtfinale tražit će danas (petak) u 15 sati protiv Nijemca Fejer-Konnertha.

Inače, Ronald Ređep u četvrtak u prvom kolu izgubio je od Španjolca Machada (4:0), dok je Andrej Gaćina u drugom kolu izgubio od Alekseja Smirnova (4:1).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije