Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodna borba

Pokrajac ozdravio: Opet me čeka SoszynskI

Igor Pokrajac, Patrik Jovicky
Saša Zinaja
25.09.2011.
u 09:43

Igor Pokrajac (32 godine, 23–8) doslovce je početkom lipnja morao izaći iz aviona na Plesu i u zadnji čas otkazati borbu s Krysztofom Soszynskim (34 g., 26-11-1).

Završio je tada u bolnici zbog problema s žući i gušteračom, a sada se oporavio se pa je UFC objavio kako će se 10. prosinca boriti u Torontu, kao predborba Franku Miru i Minotauru.

– Zaželio sam se kaveza, drago mi je i da ću se boriti protiv Soszynskog jer sam ja odustao. Dijelom je Kanađanin, a kako u Torontu postoji velika hrvatska iseljenička zajednica, sve se poklopilo – izjavio je za fightsite.hr naš borac. Poljski eksperiment, kako je nadimak Soszynskom, lani je pobijedio Gorana Reljića pa će Pokrajac imati motiv više.

Ključne riječi

Komentara 1

DR
dragogera
14:17 25.09.2011.

eto to je bitnije nego rezultati nocasnjeg ufc/jones pobijedio rampagea,hunt rotwella....nisu ovo drzavne novine vec seljacke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije