Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STOLNI TENIS

Pobjeda Gaćine, Tošić i Boroš ispali

Tamara Boroš
Marko Prpić
27.11.2009.
u 20:32

Poslijepodnevni dio programa poljskog stolnoteniskog Pro Toura donio je četiri susreta hrvatskih reprezentativaca, od kojih je uspješan bio samo Andrej Gaćina.

Gaćina je u prvom kolu sa 4-1 pobijedio srpskog igrača Zolta, te će mjesto među 16 najboljih pokušati izboriti protiv domaćeg predstavnika Bartosza Sucha.

Nakon što je kroz tri kvalifikacijska susreta izborio plasman u glavni turnir, Roko Tošić se oprostio od poljskog Pro Toura. U prvom kolu je od njega bio bolji Slovak Kenaith (4-1).

Tamara Boroš je pak nakon lake pobjede u prvom kolu, u drugom naišla na nepremostivu prepreku po imenu Wang Yue Gu (4-0). Jedanaesta igračica svijeta je Tamari u prvom setu prepustila četiri poena, dok je Tami u nastavku osvojila tri puta po sedam poena.

A posljednji susret u Poljskoj odigrala je i Mirela Đurak, koja je u prvom kolu konkurencije U-21 izgubila od Korejke Cho Ha La (4-0). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije