Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss sporta Hrvatske

Pinokio ima svoje adute u polufinalu

Miss sporta
VL
29.06.2010.
u 14:37

Gost polufinalnog izbora 3. srpnja u umaškom klubu Jimmy Woo bit će Lino Červar, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije.

Još je malo dana ostalo do odlaska 16 sportašica na polufinalni izbor Miss sporta Hrvatske koji će se održati 3. srpnja u umaškom klubu Jimmy Woo.

- Rekla sam djevojkama da bi bilo dobro da odu nekoliko puta na sunčanje u solarij. Bolje će izgledati malo tamnije – rekla je Tamara Roglić, organizatorica izbora.

Matea Hrustić i Ana Čilaš, članice plesnog kluba Pinokio, otišle su i korak dalje. Da na izboru izgledaju što ljepše otišle su u studio za njegu lica i tijela Bliss.

– Da bih imala bolji ten odlučila sam se za masažu lica čokoladom – rekla je Ana Čilaš čija je dalja rođakinja Valerija Čilaš, pobjednica izbora 2002. godine.

Gost izbora bit će i Lino Červar, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije.

– U Umagu sam na odmoru i prisustvovat ću izboru najljepše hrvatske sportašice – rekao je Červar.

Za što bolju liniju polufinalistica brine se njemačka farmaceutska tvrtka Merck s proizvodom Bion 3, vitaminsko-mineralnim probiotikom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije