Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreću pripreme za ženski EP u odbojci

Otpala Ana Grbac, Nataša Osmokrović zahvalila se Jurku

'19.04.2011., Vukovar-Odbojkasice Zenskog odbojkaskog kluba Vukovar. Marijeta Drazenovic Photo: Goran Ferbezar/PIXSELL'
'Goran Ferbezar/PIXSELL'
25.08.2011.
u 08:39

Damir Jurko, novi izbornik ženske odbojkaške reprezentacije, 27. kolovoza kreće s pripremama za Europsko prvenstvo koje 23. rujna počinje u Italiji i Srbiji

– U odnosu na igračice koje su s Kirilovom igrale Europsku ligu nove su Maja Poljak, Senna Ušić, Sanja Popović, Mira Topić, Marijeta Draženović, Ivana Miloš i Marina Miletić – istaknuo je Jurko.

Nema prve tehničarke Ane Grbac?

– Struka je procijenila da su trenutačno spremnije Gligorević i Draženović – istaknuo je Jurko.

Nema to veze s vašim nesuglasicama otprije nekoliko godina?

– Naravno da ne – istaknuo je Jurko.

Nema ni Nataše Osmokrović?

– Ona se lijepo zahvalila na pozivu, ali ništa od igranja – istaknuo je Jurko.

Do nastupa u Italiji odigrat ćemo turnir u Poljskoj (od 8. do 12. rujna) te dvije utakmice sa Srbijom u Beogradu (16. i 18. rujna). Pripreme će biti odrađene u Daruvarskim toplicama.

– Što se tiče Kirilove, za mene je ta priča završena onog trenutka kada je napustila reprezentaciju uoči posljednjeg kola Eurolige. Od tada se nismo čuli – rekao je Zdeslav Barač, predsjednik HOU-e, dodavši:

– Hrvatska će biti domaćin muškog i ženskog turnira pretkvalifikacija za OI u Londonu. Muški će se igrati u Osijeku od 21. do 26. studenoga, a domaćin ženskog još se ne zna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije