Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dakarski reli

Novi problemi u J. Americi: Šestu etapu otkazao snijeg!

'Qatar\'s Nasser Saleh Al-Attiyah and co-pilot Spain\'s Lucas Cruz drive their Hummer during the first stage of the fourth South American edition of the Dakar Rally from Mar Del Plata to Santa Rosa de
'JACKY NAEGELEN'
07.01.2012.
u 20:37

Na ovogodišnjem reliju Dakar gotovo da ne može proći ni jedan dan bez problema. Šesta etapa otkazana je zbog kiše i neočekivanog snijega...

Etapa se trebala voziti od Fiambale do Copiapa, u Andama, na granici Čilea i Argentine napadao je snijeg pomiješan s kišom te je etapa otkazana. Podsjetimo, i peta je etapa bila prekinuta zbog obilnih pljuskova.

"Zbog loših vremenskih prilika čileanska je vlast odlučila zatvoriti granicu na Pasu de San Franciscu koja se nalazi na nadmorskoj visini od 4700 metara", priopćenje je organizatora.

Tako u poretku motociklista i dalje vodi Cyril Despres, dok je u kategoriji automobila zasad najbrži Stephane Peterhansel.

Ovogodišnji Dakar zaista je nesretan za organizatore, u prvoj etapi poginuo je argentinski motociklist Jorge Martinez Boero, dok se za vrijeme druge srušio avion s dvojicom gledatelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije