Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srušio im se avion

Nova tragedija: Otac i sin poginuli gledajući Dakarski reli

'Picture of a helicopter that fell near Fiambala, in the Argentine province of Catamarca on January 4, 2009 during the third stage of the 2010 Dakar Rally. Four people - including two TV journalists -
'MINISTERIO DE DEFENSA'
03.01.2012.
u 12:20

Luis Marcelo Soldavini (37) i njegov sin Tomas (12) spektakl na četiri i dva kotača u Južnoj Americi odlučili su gledati iz zraka, a njihov privatni avion srušio se iznad obalnog grada Orensea.

Nova tragedija na Dakarskom reliju. Ovaj put nije poginuo nitko od sudionika kultne utrke nego dvojica gledatelja. Točnije, otac Luis Marcelo Soldavini (37) i sin Tomas (12), koji su spektakl na četiri i dva kotača u Južnoj Americi odlučili gledati iz zraka, vozeći su u svom privatnom avionu iznad obalnog grada Orensea nedaleko od Buenos Airesa. Njihov se avion srušio, a otac i sin bili na mjestu su poginuli.

To je druga tragedija u samo dva dana Dakarskog relija, koji je počeo u nedjelju. Podsjetimo, prije nesretnih gledatelja poginuo je argentinski vozač Jorge Martinez Boero koji je izgubio nadzor nad svojim motociklom i slupao se.

Ključne riječi

Komentara 2

VK
vražje_kopito
23:16 03.01.2012.

zašto se ovo zove dakarski reli?

OB
-obrisani-
10:27 04.01.2012.

Za mene je ovo helikopter a ne avion na slici !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije