Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvije oprečne priče

Nojić: Malević nije tražio da odbijemo igrati za Hrvatsku

Mladost  Odbojka
Goran Stanzl/PIXSELL
10.05.2010.
u 20:27

Igrači su upozoreni da će biti kažnjeni ne potpišu li dokument, no više su vjerovali svom treneru nego upraviteljici HOS-a.

Hrvatski odbojkaši igrat će 15. svibnja s Danskom u Zagrebu uzvratnu utakmicu prvog kruga kvalifikacija. U gostima su pobijedili s 3:0 i dovoljan im je jedan set u subotu da uđu u drugi krug. A u drugom krugu igrat će u Baru protiv Njemačke, Estonije i Crne Gore koju vodi Rade Malević.

– U uzvratu bit ćemo jači za Anđelka Ćuka, ali u drugom krugu nećemo moći računati na igrače Mladosti zato što nisu potpisali da žele igrati za reprezentaciju. Možemo biti jači samo za igrače Kaštela Ćosića, Modrića, Rančića i Skočića – istaknuo je izbornik Dragan Božić.

No, da bi igrači Kaštela došli, moraju prvo napisati molbu stečajnoj upraviteljici da im ukine suspenziju, a potom bi se već danas ili najkasnije u srijedu morali priključiti treninzima.

Utakmica s Crnom Gorom bit će puna naboja. S jedne strane Rade Malević, s druge igrači koji s njim zbog prijašnjih sukoba uopće ne razgovaraju, poput Šime Vulina i Anđelka Ćuka.

– Prvo trebamo izboriti drugi krug. No, jasno je da igrači jedva čekaju tu utakmicu – istaknuo je Božić.

Igrači Mladosti i dalje se drže priče da nisu željeli potpisati potvrdu da žele igrati za reprezentaciju jer im je taj dokument poslala stečajna upraviteljica, a ne izbornik.

No, na Savi se sve češće govori da je Rade Malević odgovarao igrače od nastupa za reprezentaciju kako ne bi s Crnom Gorom morao u Baru igrati protiv njih.

– Istina je da su neki igrači bili nagovarani da potpišu taj dokument, jer im je rečeno da će inače biti kažnjeni. Tko ih je nagovarao ne mogu javno reći, no igrači su više vjerovali svom treneru Maleviću – rekao nam je jedan od trenera Mladosti.

– Trener nas nije nagovarao. To mogu potpisati. Mi igrači smo se zajedno dogovorili da nećemo potpisati potvrdu. Da nam ju je poslao izbornik, svi bismo je potpisali i ne bi bilo problema – rekao je Željko Nojić, kapetan Mladosti.

Komentara 3

DA
darko30zg
23:23 10.05.2010.

E moj Maleviću, sad se vidi istina, bris u C.Goru a igrače nagovorio da ne igraju, sramota!!! A i te igrače treba dobro maznuti kaznom, ma tko su oni da bi si dozvolili da pitaju tko je izbornik, pa daa će onda igrati??? Otkad to igrači biraju trenera, pa to samo kod nas može proći,,,presmiješno

OB
-obrisani-
07:17 11.05.2010.

Rade Malević......... Rijeci sve govore.....

Avatar anton.filic
anton.filic
17:16 11.05.2010.

\"Istina je da su neki igrači nagovarani...\", pa zar nije normalno da igrači igraju za reprezentaciju. Tko je tu lud? Odbojkaši, Malević ili novinar Mrvec koji se ne usudi popu reći pop a bobu bob. Sve nešto u stilu neki igrači, neki dokument, netko ih je nagovarao. Koga on ovdje zajeb***?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije