Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Njemački biciklist bori se za život nakon sudara s mačkom

Mačka
AFP
15.01.2010.
u 12:05

S po život teškim ozljedama glave u bolnicu Son Dureta u Palma de Mallorci zaprimljen je njemački biciklist Matthias Kessler.

Nijemac (30) se ondje nalazi od srijede nakon što je na treningu u blizini Agaide zadobio teške ozljede glave pri padu s bicikla pod koji mu je podletila mačka.

Kessler je nekadašnji biciklist momčadi Team Telekoma, te Astane koja ga je otpustila 2007. godine kada je i suspendiran na dvije godine nakon što je nalaz pokazao da ima povišenu razinu testosterona u krvi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije