Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STROGA PRAVILA

Navijačici zabranili Superbowl jer se udebljala 634 grama

Courtney Lenz
sportsgrid.com
02.02.2013.
u 10:48

Iako je već pet godina navijačica Baltimore Ravensa, nesretna Courtney neće moći ostvariti svoj san i nastupiti u finalu protiv San Francisca

Jedna navijačica Baltimore Ravensa neće smjeti bodriti svoju momčad na nedjeljnom Superbowlu protiv San Francisca jer se udebljala tek nešto više od 600 grama.

Iako je već 23-godišnja Courtney Lenz već pet godina članica navijačica Baltimorea, neće imati priliku ostvariti svoj san i nastupiti u finalu u New Orleansu, piše Američki USA Today. Naime, nije izabrana među 32 djevojke koje će imati čast da tamo pokažu svoje vještine i to jer se tijekom sezone udebljala 634 grama.

- Tražili su da imam ispod 55 kilograma - rekla je nesretna navijačica čiji su prijatelji pokrenuli peticiju na internetu da joj se dopusti da nastupi, dodavši kako je ovakva odluka uvreda za sliku o zdravom tijelu. Zasad su skupili preko 23 tisuće potpisa.

Iz kluba tvrde kako su se pri odabiru rukovodili izvedbom djevojaka te kako su se ponašale tijekom sezone.

\"Voljeli bismo povesti sve naše navijačice, no ne možemo zbog pravila NFL-a\", poručili su iz Ravensa.

Ključne riječi

Komentara 1

PO
posluzitelj
14:11 02.02.2013.

Da je otisla na zahod prije vaganja, to joj se nebi desilo ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije