Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPRODANO!

Na OI u Londonu možete gledati samo ženski boks, odbojku...

london 2012
AP
25.06.2011.
u 12:01

Organizatore OI zadesila je velika sramota jer zbog pada servera do ulaznica nisu mogli oni koji su se davno prijavili za njih.

Više od godinu dana preostalo je do Olimpijskih igara u Londonu, no ako se tek sada netko odluči na kupovinu ulaznica, da će gledati sport koji poželi, vrlo izvjesno - može zaboraviti.

Naime, prema službenoj stranici OI 2012., u prodaji su ostale samo ulaznica za nogomet, ženski boks, žensko hrvanje i odbojku. Među sportovima koji su potpuno rasprodani su odbojka na pijesku, košarka, hokej i veslanje.

No, nisu to jedine loše vijesti koje su zatekle sve koji su planirali put u englesku prijestolnicu u ljeto 2012. Preko dva milijuna ulaznica preko interneta je krenulo u opticaj u šest sati ujutro u petak u drugom krugu prodaje. No, zbog velike navale pao je server pa su bez ulaznica su ostali oni koji su davno aplicirali za njih što je izazvalo velike frustracije.

Sramota je to, ističu engleski mediji, za organizatore OI koji su obećali kako će stranica izdržati veliki broj posjetitelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije