Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEH U FRANCUSKOJ

Mladi ragbijaši u finalu Europskog prvenstva

Ragbi
ferata.hr
28.03.2013.
u 16:43

U meču s Luksemburgom zgoditke za Hrvatsku postigli: Bukić 3, Krstulović 5, Lovrić i Vlajčević 5

Pobjedom nad Luksemburgom mlada hrvatska ragbi reprezentacije izborila je finale na Europskom prvenstvu skupine B za igrače do 18 godina, koje se igra u Francuskoj.

Da misle ozbiljno, Hrvati, koji su  prošle godine u Bugarskoj osvajanjem prvog mjesta izborili viši rang, pokazali su već u prvoj utakmici prvenstva, pobijedivši prošlogodišnje prvake ekipu Litve rezultatom 18-7.

Koliko su hrvatski reprezentativci ostavili izuzetno dobar dojam na domaćina pokazuje i činjenica da ih po cijeli dan opsjedaju djeca ragbijaši domaćeg ragbi kluba. Ne samo da su osvojili srca domaćina nego neki od igrača imaju i konkretne ponude da ostanu igrati u Francuskoj, no toj ponudi nije se još ozbiljnije razgovaralo.

U meču s Luksemburgom zgoditke za Hrvatsku postigli: Bukić 3, Krstulović 5, Lovrić  i Vlajčević 5 (2+3). U drugom polufinalnom ogledu Nizozemci su deklasirali Ukrajinu rezultatom 63-3.

Rastu li apetiti glede finala i plasmana u najelitniju skupinu A gdje igra primjerice Engleska s kojom smo na njihov zahtjev, imali čast odraditi jedan trening, bilo bi pre-tendenciozno, no lopta je jajasta i nikad se ne zna.

Finale se igra u subotu s početkom u 11.00 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije