Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konac natjecateljske karijere borilačke legende

Mirko: Dosta sam se tukao, ovo je kraj

\'08.09.2007., London, Engleska - Nakon tri runde od po pet minuta u londonskoj O2 Areni jednoglasnom odlukom sudaca francuski je borac Cheick Kongo zasluzeno pobijedio nasega Mirka Filipovica Cro Cop
Slavko Midžor/Pixsell
30.10.2011.
u 20:12

- Ne želim više biti vojnik, teško mi pada samodisciplina i za mene život tek sada počinje - kaže Mirko Filipović.

"Hvala ti, Bože, i tome je došao kraj." Nije nam teško zamisliti te riječi na usnama i u molitvama Ane i Klaudije Filipović nakon što im je sin i suprug u Las Vegasu objavio da više neće ulaziti u gladijatorsku arenu s UFC-ovim "tigrovima". Jer one su svih tih godina njegove borilačke karijere za njega najviše strahovale. Svaki pretrpljeni nokaut za njih je bio nova noćna mora, a svaki težak primljeni udarac rez na srcu.

Amerika je za Mirka Filipovića bila obećana zemlja, u njoj je zaradio za spokojan život sinova i unuka, no Roy "Big Country" Nelson za njega je bio nesavladiv teritorij. Treći put zaredom, peti put u šest poraza u UFC-ovom kavezu, Mirko je izgubio borbu prekidom.

– Dosta sam se tukao, pun mi je kufer svega. I putovanja i tog promotivnog razvlačenja. A i 20 godina se borim, trebam i ja malo živjeti, naspavati se kad mi se spava, da ne moram u dvoranu kada otkuca 17 sati ako nisam raspoložen – bio je sadržaj SMS koji smo primili od Mirka.

Može li podnijeti još ponešto rigoroznih treninga za oproštajni meč za domaću publiku, planiran za prosinac u zagrebačkoj Areni?

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u ponedjeljak <<

Ključne riječi

Komentara 42

Avatar DucMan
DucMan
06:08 31.10.2011.

Hvala Mirko. Žao mi je što je baš ovako moralo završiti, ali tvoje pobjede su prevelike da bi ih ovi porazi zasjenili. Barem za normalne ljude, a sitne, zlobne duše... Ma tko ih uopće sluša i vidi. Zato i jesu sitne. Sretno dalje.

DK
dkatica2
20:27 30.10.2011.

sada ravno na Iblerov plac pozdraviti svoje pajdaše

CR
crvenaHrvatska
09:11 31.10.2011.

- Mirko: Dosta sam batina popio, -ovo je kraj !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije