Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOLF

Mickelsonu naslov, Woodsu jack pot

Phil Mickelson
AFP
28.09.2009.
u 10:53

Najbolji golfer današnjice Tiger Woods osvojio je drugo mjesto na Tour Championshipu u Atlanti, što mu je bilo dovoljno za osvajanje FedEx Cupa, pokala namijenjenog najuspješnijem igraču sezone, vrijednog deset milijuna dolara nagrade.

U Atlanti je pobijedio Phil Mickelson, dva udarca ispred Woodsa te mu je pripalo 1.35 milijuna dolara nagrade plus tri milijuna dolara radi osvojenoga drugog mjesta na FedEx Cupu.

Mickelsonu je pobjeda bila treća ove sezone, 37. u karijeri, što ga je vratilo na drugo mjesto svjetske rang-ljestvice.

- Puno mi znači ova pobjeda. On (Woods) će dobiti ček na deset milijuna dolara, ja na jedan. Nemam problema s time. Drago mi je da sam okončao sezonu na ovaj način - rekao je Mickelson.

- Phil je odigrao dobro. Činio je sjajne stvari ovoga tjedna, a ja nažalost nisam bio dovoljno dobar i nisam ga konstanto pritiskao - izjavio je Woods, koji je u sezoni osvojio šest naslova i nije završio lošiji od drugog mjesta na devet od 17 odigranih turnira.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije