Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borilački spektakl

Među svjetskom elitom i borci iz Kenije te Egipta

'OLYMPUS DIGITAL CAMERA'
'Photoshop'
04.12.2009.
u 14:25

Za razliku od lani, kad je sudjelovalo 600-tinjak boraca, ove će godine u ringu nastupiti više od 1000 natjecatelja.

Svjetska kik-boksing elita i ove će se godine uputiti u Pakrac u kojem se od 11. do 13. prosinca održava drugi Croatia open final fight.

Vaganje 11. prosinca

Taj pitomi gradić na nekoliko će se dana pretvoriti u borilište na kojemu će snage odmjeriti više od tisuću natjecatelja iz 15 zemalja koji će svoje borbe do postolja pokušati izboriti u četiri discipline u Gradskoj sportskoj dvorani.

– Prema pristiglim najavama, doći će borci iz cijele Hrvatske, Europe, ali i iz Egipta i Kenije. Natjecat će se u semi, light i full kontaktu te low kicku, a bit će kao i uvijek, podijeljeni u dobne i težinske kategorije. Iznimno sam zadovoljan što i ove godine organiziramo ovaj turnir, jedan od najjačih u Hrvatskoj, a nadam se da će se svi gosti koji u Lipik dođu sljedećih dana, ovdje osjećati lijepo jer smo ovdje uvijek dobri domaćini – istaknuo je Tihomir Jirasek, inicijator i organizator tog poznatog turnira.

Službeno vaganje zakazano je za 11. prosinca, a već sljedećeg dana bit će održane borbe na šest tatamija i u dva ringa koji će biti posebno postavljeni na parket pakračke sportske dvorane.

Pod okriljem HKS-a

– I ove godine, natjecanje se odvija pod okriljem Hrvatskog kik-boksing saveza kao naše krovne udruge, organizator je Kik-boksing klub Pakrac, uz glavno pokroviteljstvo Grada Pakraca koje nam je izuzetno bitno.

- Pozivam sve zainteresirane iz cijele Hrvatske da dođu u dvoranu i uživaju borbama u kojima će sudjelovati i nekoliko svjetskih prvaka i natjecatelji iz naše zemlje, ali i kvalitetni borci našeg kluba domaćina. Ovaj spektakl doista vrijedi vidjeti! – zaključio je Jirasek, naglasivši da je prošle godine na turniru sudjelovalo 600-tinjak natjecatelja iz 12 europskih zemalja, a posebni su gosti bili i borci iz daleke Mongolije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije