Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljice karte

Max pokerašice: One vas za dvije minute mogu skinuti do gola...

Naslovnica Max (1)
Foto: Screenshot naslovnice Maxa
1/7
05.10.2012.
u 18:32

– Danas se u svijetu ne zna broj pokerašica, ali bi se bez problema mogao napraviti izbor Miss Texas Hold'ema

Texas Hold'em najpopularnija je pokeraška igra u Europi i Sjevernoj Americi. Iako je malo toga poznato o izumu Texas Hold'ema, grad Robstown službeno se uzima kao mjesto nastanka igre u ranim godinama 20. stoljeća. Nakon što se raširila po cijelom Teksasu, 1967. godine dolazi u Las Vegas, ponajviše zahvaljujući lokalnim kockarima. Texas Hold'em doživljava procvat u prvom desetljeću ovog stoljeća, a taj fenomen pripisuje se izumu internetskog pokera, pojavi pokera na televiziji (uključujući reklamiranje), lockoutu u NHL-u 2004. i 2005. godine.

No ne igraju samo muškarci. Sve je više žena za stolom i podjednako su uspješne, a neke od njih godišnje zarađuju do milijun dolara.

– Danas se u svijetu ne zna broj pokerašica, ali bi se bez problema mogao napraviti izbor Miss Texas Hold'ema. Konkurencija? Recimo da bi žiri imao velikih problema da izabere najljepšu među stotinjak pokerašica – rekla je Tatjana Pašalić, jedna od prvih hrvatskih igračica koja je debitirala na turniru u rujnu 2009. u Pragu, gdje je bila na 46. mjestu među 440 igrača. Nakon što je nekoliko mjeseci igrala online, u ožujku 2009. sudjelovala je na Womens World Open IV u Londonu. Preživjela je čak “heat 3” i na kraju bila šesta.

Kako bi te djevojke prošle u onoj poznatoj igri – skidanje do kraja?

– Svaka do njih skinula bi prosječnog igrača za manje od dvije minute – rekla je Tatjana Pašalić, inače i TV voditeljica.

Priča o pokerašicama objavljena je u sportskom tjedniku Max koji sutra, u subotu 6. listopada, dolazi na kioske!

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
19:25 05.10.2012.

a da ih se za dvije minute "oplodi"??????

OB
-obrisani-
19:35 05.10.2012.

kad bi me neka pitala za strip poker, ja bih se skinuo prije no što bih i karte dobio

DR
drznedaj
19:40 05.10.2012.

Je nek, te fore prodajte nekom ko nije nikad cuo za poker.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije