Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinkovci

Mario Ančić postao kum TK Vinkovci te posjetio Vukovar

'Sport-Vinkovci-071109-Mario Ancic svecano otvorio novi zatvoreni teniski teren-nakon otvaranja Mario je malim tenisacima podijelio autograme Photo: Goran Ferbezar/PIXSELL'
'Goran Ferbezar/PIXSELL'
07.11.2009.
u 16:32

Hrvatski teniski reprezentativac Mario Ančić jučer je simboličnim presijecanjem vrpce s vinkovačkim gradonačelnikom Mladenom Karlićem svečano otvorio četvrti zemljani teren u sportskoj dvorani Teniskog kluba Vinkovci u sportskom kompleksu Lenije.

– Prvi sam put ovdje i oduševljen sam sportskim kompleksom. Nikad nisam igrao u Slavoniji, ali obećavam da ću na prvi slobodan dan doći u Vinkovce i odigrati meč, jer ovdje imam puno prijatelja – rekao je Ančić.

Na svečanosti otvaranja bilo je mnogo mladih i najmlađih tenisača TK Vinkovci kojima je Mario Ančić rado dijelio autograme i fotografirao se s njima. Predsjednik TK Vinkovci Zdenko Rečić naglasio je da je Ančić tim činom postao kum teniske dvorane i da će uvijek biti rado primljeni gost. Ančić je jučer posjetio i Vukovar i kod Kamenog križa na Dunavu položio cvijeće i zapalio svijeću. Odigran je susret između teniskih veterana Slavonije i Vojvodine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije