Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gimnastika

Marijo Možnik zaokružio seriju padova

'06.11.2011., Dvorana Gradski vrt, Osijek - Finale Grand prixa Osijek 2011. Zito Challenge Cup-a u gimnastici. Moznik Mario. Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL'
'Marko Mrkonjic/PIXSELL'
22.04.2013.
u 07:45

Zagrepčanin je pao kada je izvodio element na preči koji je po njemu dobio ime i na kraju osvojio sedmo mjesto u finalu

Marijo Možnik nije uspio obraniti srebro u finalu europskog prvenstva u vježbi na preči. Nakon što su padali Tijana Tkalčec u finalu preskoka i Filip Ude u finalu vježbe na konju s hvataljkama, seriju padova nastavio je i Marijo Možnik. Pao je iz elementa \"Možnik\" i na kraju osvojio sedmo mjesto s ocjenom 13.933. Marijo je pao iz elementa koji je izmislio i koji je priznat u Svjetskom gimnastičkom savezu. Taj element izvodi na treningu gotovo zavezanih očiju, no, eto, na velikoj sceni nije bio sto posto koncentriran. Bez obzira što Hrvatska nije osvojila medalju na ovogodišnjem Europskom prvenstvu u Moskvi, tri finala više su nego solidan uspjeh.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije