Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT

Lopov upao u sobu, odbojkašice se spašavale vrišteći...

'odbojka_nnn_spo_160912'
Gordan Ukić
16.09.2012.
u 21:39

Uzeo je novac, no nije odmah pobjegao. Gledao je djevojke kako spavaju...

Odbojkašice Hrvatske plasirale su se izravno na Europsko prvenstvo. Nakon turnira u Piatra Neamtu i Rovinju ukupno su osvojile prvo mjesto sa samo jednom izgubljenom utakmicom.

Uspjeh je to veći jer naša reprezentacija ima prosjek od 22 godine, a plasman na Europsko prvenstvo ostvarila je bez najvećih zvijezda, Maje Poljak i Senne Ušić-Jogunica, koje nisu igrale zbog ozljeda.

Nema igračica

– Maju i Sennu pozvat ćemo naknadno da ih pregledaju naši liječnici. Želim vjerovati da su zaista ozlijeđene i da će nam biti na raspolaganju sljedeće godine kada nas očekuje europsko prvenstvo i Mediteranske igre – rekao je Zlatan Kovač, direktor reprezentacije.

Hrvatska odbojkaška udruga ima pravo ne izdati certifikate igračicama koje igraju u inozemstvu ako neka od njih ne želi igrati za reprezentaciju, a pozvao ju je izbornik. One koje ne želi igrati najčešće kao razlog navedu da su ozlijeđene. Otuda i oprez u savezu.  

– Ana Grbac i Marina Katić također su ozlijeđene, ali ih je pregledao naš liječnik i tu ništa nije sporno – istaknuo je Kovač.

No, nedostajalo je tu još dosta kvalitetnih igračica, poput Hane Čuture, Katarine Barun, Paole Došen, Ilijane Dugandžić, Biljane Gligorović, Mije Jerkov i Marine Miletić. Glavni teret kvalifikacija podnijele su najiskusnije –Sanja Popović, Ivana Miloš i Mira Topić. Naravno, ne treba izostaviti ni zasluge novog izbornika Igora Lovrinova.  

– Kad bi iza nas stao nekakav jaki sponzor, kandidirali bismo se i za domaćinstvo Europskog prvenstva – rekao je Kovač.

Slučaj na policiji

Slavlje naših odbojkašica nije pokvario ni incident koji se dogodio u hotelu. Naime, u jedan apartman u kojem su bile naše igračice tijekom popodnevnog odmora banuo je nepoznati mladić. Djevojke su se zaboravile zaključati i mladić je to iskoristio. Uzeo je novac, navodno tek 50 eura, ali na tome nije stao. Ostao je u sobi i gledao igračice kako spavaju i tko zna što bi se dogodilo da se jedna od njih – Mateja Rajković (21 godina) – nije probudila i počela vikati. Mladić se uplašio i pobjegao, a cijeli slučaj čelnici Saveza prijavili su policiji.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:15 17.09.2012.

Hm Ništa se ne bi dogodilo i da se ova nije probudila. Tip je očito bedačina i ne zna u kom sportu je lova i gdje treba provaljivati i krasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije