Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA BEJZBOLA

Legendarni Barry Bonds okončao karijeru?

Barry Bonds
AFP
11.12.2009.
u 13:42

Nakon 22 sezone provedene u najjačoj bejzbolskoj ligi svijeta, američko-kanadskoj MLB ligi, agent slavnog Barryja Bondsa najavio je njegov kraj karijere u 46. godini.

- Prošle su dvije godine otkako je odigrao svoju posljednju utakmicu i da je bilo prilike da zaigra za neki klub, to bi se već dogodilo. Nisam mu mogao naći posao ni 2008. ni 2009., a sada je to skoro nemoguće - rekao je Bondsov agent Jeff Morris.

Veliku Bondsovu karijeru u kojoj je skupio rekordna 762 home-runa (optrčavanja), te čak 73 u jednoj sezoni (2001.) MLB lige, sedam nagrada za najkorisnijeg igrača lige (MVP) i 14 nastupa na All Star utakmicama, zasjenila je velika dopinška afera iz 2007. godine kada je na dopinškom testiranju bio pozitivan na amfetamine.

Bonds je karijeru počeo 1986. godine u dresu Pittsburgh Piratesa, gdje je igrao do 1993., kada je potpisao za San Francisco Giantse, čije je boje branio do 2007.

Posljednju je utakmicu odigrao 26. rujna 2007., a iako nije sam najavio kraj karijere, njegov je agent to učinio umjesto njega između redaka. Tužan kraj karijere jednog velikana...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije