Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska odbojkaška liga

Kirilova i dalje čeka na prvu izborničku pobjedu s Hrvatskom

'25.05.2011. Zagreb, Hrvatska - Trening hrvatske zenske odbojkaske reprezentacije . Izbornica Irina Kirilova. Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
'Petar Glebov/PIXSELL'
19.06.2011.
u 21:29

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija poražena je u Slavonskom Brodu od Bjelorusije s 1:3 u setovima (17:25, 25:17, 19:25, 17:25) u osmom kolu skupine C Europske lige

U brodskoj dvorani Vijuš, Hrvatice su u samo dva dana drugi put igrale s reprezentacijom s istoka Europe i upisale drugi poraz.

Nada da bi Irina Kirilova mogla u osmom kolu Europske lige upisati prvu izborničku pobjedu, držala se do trećeg seta. Hrvatice su nakon izgubljenog prvog, uzvratile u drugom setu i poravnale na 1-1. No, nakon toga igrale su samo gošće koje su lakoćom došle do novih bodova.

Poredak skupine C nakon osam kola: Turska 21 (7-1), Rumunjska 14 (5-3), Bjelorusija 12 (4-4), Hrvatska 1 (0-8).

Hrvatsku 25. i 26. lipnja očekuju dvije domaće utakmice s Rumunjskom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije