Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALJINSKO PLIVANJE

Karla Šitić druga na Grand Prixu u Messijevom rodnom mjestu

Karla Šitić
Hrvatski savez daljinskog plivanja
28.01.2013.
u 16:45

Iako je Karla tijekom utrke povraćala i imala želučanih tegoba ipak je uspjela sustići gotovo sve plivačice i osvojiti odlično drugo mjesto u argentinskom Rosariju

Najbolja hrvatska maratonka Karla Šitić na izvrstan je način otvorila ovogodišnju sezonu daljinskog plivanja osvojivši u jakoj konkurenciji drugo mjesto na prvoj utrci FINA Grand Prixa (svjetski kupovi preko 10km) održanoj u argentinskom Rosariu. Na 15km dugoj stazi na rijeci Parani, čije održavanje je zbog loših zdravstvenih uvjeta uzrokovanih nekvalitetnom vodom koja je vrlo opasna za plivače bilo pod velikim znakom pitanja, pobijedila je Španjolka Esther Nunez Morera dok je treće mjesto osvojila Olga Kozydub iz Rusije.

Iako je Karla tijekom utrke povraćala i imala želučanih tegoba ipak je uspjela sustići gotovo sve plivačice i osvojiti odlično drugo mjesto. Nadamo se da sve to neće ostaviti posljedica na dvije utrke koje su pred njom, jer je već slijedeće nedjelje očekuje je nastup na 57km dugom Grand Prixu Santa Fe–Rio Coronda, a 10. veljače na najdužem natjecateljskom maratonu u svijetu Hernandarias–Parana od 88km. To će joj biti prvi put da nastupa na tako dugim maratonima, ali poznavajući njene kvalit te uopće ne sumnjamo da će ih odraditi na najvišem nivou kao i ovaj današnji. Kod plivača prvo mjesto osvojio je Simone Ercoli, drugo Mario Sanzullo (oba Italija), a treće Guillermo Bertola (Argentina).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije