Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Porijeklo sukoba

Ispričao sam se kolegama, a Gordan Kožulj meni nije

'sport.......zagreb.......07.06.2009. bazten na salati - plivacki madjunarodni miting zlatni medvjed - duje draganja  - hrvatska  Photo: Renato Brandjolica/vecernji list'
'Renato Brandjolica/Vecernji list'
17.12.2009.
u 20:30

Mašta je proradila, mnoge golica pitanje o kakvom je to sukobu između Gordana Kožulja i Duje Draganje riječ. I otkad on datira. Radoznalost je posebno porasla nakon što je Duje izjavio da ima "još tri metka i da će ih sve ispucati".

Susret na vaterpolskoj utakmici između Mladosti i Barcelonete, na kojoj je za medalje iz Istanbula od mladostaša dobio cvijeće a od gledatelja pljesak, iskoristili smo da našeg najboljeg plivača upitamo "kad će pucati".

– Ma, to sam ja kazao onako metaforički – odgovorio je 26-godišnji Duje i dodao: – Ne krijem da me smetaju neke stvari u odnosu Saveza i direktora reprezentacije Gordana Kožulja prema meni, ali ni meni nije u interesu da se produbljuje jaz. No, istina je da mi ljudi iz Saveza još od Rima obećavaju da će se sve riješiti, ali još ništa nismo riješili. Prije Istanbula trebao sam sa svojim trenerom Goranom Kežmanom ići na pripreme u Berkeley, ali do posljednjeg dana se nije znalo hoću li ići ili ne. I na kraju sam izvisio.

– Što zapravo zamjerate Kožulju?

– Nije se ponio korektno prema meni kad me prijavio zbog onoga što se događalo na Svjetskom prvenstvu ove godine. Optužen sam da sam napustio kolege iz reprezentacije i da sam iz Rima pošao kući dan prije, što je istina, ali svi znaju da sam to učinio zbog zdravstvenih problema. Ja sam se nakon toga ispričao kolegama i vodstvu reprezentacije, ali se Gordan nije ispričao meni što me krivo optužio.

– No, zar ste zbog toga trebali izbjeći njegovu ruku na dočeku iz Turske?

– Vidim da se on jako naljutio zbog toga, žao mi je ako ga je to povrijedilo, ali ja ga nisam dobro ni vidio jer mi je dolazio s krive strane.

a Je li taj vaš sukob s Gordanom još iz dana dok vam je on bio kolega u reprezentaciji ili je do njega došlo kasnije kad je on postao direktor?

– Nismo imali nikakav sukob dok je Gordan bio plivač, ali nismo bili ni neki prijatelji. Što je u redu, mi smo dva različita karaktera. Ja njega poštujem, uvažavam sve ono što je učinio za hrvatsko plivanje.

Ključne riječi

Komentara 7

PE
petracan
08:13 18.12.2009.

Duje moj , koliko sam uspio pročitati , on je tebi pružio ruku za čestitanje , a ti si ju odbio , pa valjda bi se onda ti trebao njemu ispričati a ne on tebi !!!!!!!!

MS
mudako saka
09:03 18.12.2009.

jedan grafit sa splitskih ulica odprije 3,4 godine: \"NEKE SE STVARI NEMOGU KUPITI NOVCEM, ZA SVE OSTALO TU JE DUJE DRAGANJA....\" to je bilo nakon što je duje trebao uzet katarsku putovnicu. najbolji si plivač u evropi, al si NULA od čovjeka,pokvaren si duje jako.

OB
-obrisani-
22:07 17.12.2009.

Ovaj put neće epopeja biti između Vlatke i Dikana, nego između dviju tetki koje su nešto mutile na plivanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije