Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbojka Karlovac

'Idemo odigrati što bolje možemo'

'karlovac sportska dvorana mladost,odbojka,121009 photo: dominik grguric/VLM'
'dominik grguric'
18.12.2009.
u 11:30

Dok je većina prvoligaških klubova već na zasluženom zimskom odmoru, odbojkaši Karlovca, jednako kao njihovi kolege iz Mladosti, Zagreba i Varaždina, jesenski dio sezone završit će tek ovaj vikend.

Varaždin je domaćin Final four turnira Hrvatskoga odbojkaškog kupa, a za razliku od ranijih sezona, malo zbog ždrijeba, a malo i zbog objektivnog odnosa snaga, Karlovčani bez pretjeranih ambicija očekuju polufinalni ogled protiv Mladosti.

Pošteno priznanje

– Ljudski je nadati se i u svakoj utakmici želim pobijediti, ali treba biti i pošten i reći kako bi u ovom trenutku naša pobjeda bila doista prvorazredna senzacija, pravo čudo. Mi smo oslabljeni i pomlađeni u odnosu prema prošloj sezoni, a Zagrepčani jako dobro igraju u Interligi i sve što želimo jest da odigramo najbolje što možemo – ističe kapetan OK Karlovca Ivica Radočaj. Momčad je kompletna, nema bolesnih ili ozlijeđenih, ali trenutačno je realnost takva da karlovačkim odbojkašima ne treba zamjeriti na realnosti i poštenom priznanju da protiv Mladosti, vrlo vjerojatno, nemaju što tražiti.

Zato će puno zanimljiviji biti susret za 3. mjesto u kojem će, uvjereni su u klubu, igrati protiv jednoga od najvećih rivala – momčadi Rijeke.

– Ne vjerujem da će Varaždin, predvođen sjajnim trenerom Aksentijevićem, propustiti priliku da na svome parketu izbori ulazak u finale kupa. Tako ćemo za 3. mjesto igrati vjerojatno protiv Rijeke i ne skrivamo da želimo pobijediti. Riječani su jako čudna momčad, svladali su nas prilično lako u Karlovcu, ali su, recimo, i kod kuće glatko izgubili od slabašnog Centrometala. Nadam se da u nedjelju neće imati najbolji dan i mi ćemo u tome slučaju to svakako iskoristiti – poručuje Radočaj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije