Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZRINKA FIŠER

Hrvatska učiteljica – najljepše građena žena svijeta

Zrinka Fišer
Renato Branđolica
19.10.2009.
u 08:36

Zrinka Fišer, članica zagrebačkog Gladiatora, najbolje je građena žena na svijetu. Ova 29-godišnja profesorica engleskog i hrvatskog jezika u talijanskom je Comu postala svjetska prvakinja u body fitnessu.

Nakon što je u svojoj kategoriji (do 163 cm) Zrinka Fišer pobijedila 28 konkurentica, bolje je izgledala i od pobjednica u preostale tri kategorije (do 158 cm, do 168 cm i više od 168 cm) pa je postala i apsolutnom prvakinjom.

Prvi put u povijesti tjelogradnje u Lijepoj Našoj Hrvatska ima nekoga na krovu svijeta u najsnažnijoj svjetskog organizaciji (IFBB), priznatoj i od MOO-a. Premda je ovo bio najveći dan u njezinu životu, bila je vrlo obzirna prema međunarodnom sucu Nevenu Madi čiji je mobitel koristila. Tako je to sa sportašima amaterima, ostaju skromni i u trenucima najvećega mogućeg uspjeha.

- Žurim se na banket, pa potom odmah idemo u Hrvatsku jer u ponedjeljak moram raditi. Čekaju me moji učenici u OŠ Vladimira Nazora.

Zrinka je vikendima u Zagrebu, a preko tjedna predaje engleski osmoškolcima u Slavonskom Brodu koji ponekad od nje zatraže i da napne mišiće. Osim engleskog završila je i arheologiju.

- Kao arheolog sam radila samo jednu godinu i to u Požegi gdje sam se i počela baviti ovim sportom. U karijeri sam trenirala i neke druge sportove kao što su odbojka, rukomet, gimnastika, tajlandski boks.

Nakon svega sasvim je slučajno došla u sport za koji je, očito, bila predisponirana.

- Boravila sam jedno vrijeme u SAD-u gdje sam nakupila kilograma. Odlučila sam ih se riješiti s body fitnessom. Nisam se htjela baviti body buildingom jer nemam potrebe za naglašenom mišićavosti. Bilderice moraju biti tvrde i dehidrirane što je vrlo teško postići. Meni se više svidio spoj mišićavosti i ženstvenosti.

Zrinka ne jede crveno meso. Na SP otišla sa 1,5 kilograma manje no što je imala na lanjskom Europskom prvenstvu kada je također osvojila dvostruku krunu.

Ključne riječi

Komentara 1

JU
JUBITU
09:10 19.10.2009.

Kad žene ne želi biti žena onda od sebe napravi ovo: http://www.eastlabs.biz/photo/gallery/258/543 http://www.eastlabs.biz/photo/gallery/258/577

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije