Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKA BOLJA

Hrvatska poražena i treći put

Andrej Gaćina
Goran Stanzl
25.05.2010.
u 16:56

Hrvatska muška stolnoteniska reprezentacija upisala je i treći poraz u jednako toliko nastupa u skupini C na Svjetskom ekipnom prvenstvu koje se održava u Moskvi.

Nakon poraza 3-2 od Španjolske i 3-1 od Japana, hrvatska izabrana vrsta svladana je i od Njemačke, ovaj put u tri meča.

Izabranici Zvonimira Korenića u ogledima protiv njemačkih stolnotenisača uzeli su jedan set, točnije onaj uvodni protiv Tima Bolla osvojio je Andrej Gaćina.

Tomislav Kolarek protiv Dimitrija Ovčarova, odnosno Ivan Juzbašić protiv Christiana Sussa ostali su bez prave prilike. Obojica su poražena sa  3-0.

U četvrtom kolu Hrvatska će u srijedu igrati protiv Mađarske, a u srijedu joj ogled posljednjeg kola skupine C donosi reprezentaciju Danske.

SP u stolnom tenisu, ekipno, 3. kolo skupine C:

Njemačka – Hrvatska 3-0

Boll – Gaćina 3-1

Ovčarov – Kolarek 3-0

Suss – Juzbašić 3-0

Redoslijed: 1. Njemačka 3-0, 2. Japan 3-0, 3. Danska 1-2, 4. Španjolska 1-1 (-1), 5. Mađarska 0-2 (-1), 6. Hrvatska 0-3

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije