Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Badminton

Hrvatska ostvarila najveći međunarodni uspjeh do sada

badminton
Pixsell
05.11.2012.
u 13:24

Osvojili su hrvatski predstavnici ovoga vikenda dva naslova i jedno srebrno odličje – sve u konkurenciji parova

Hrvatska badmintonska reprezentacija na Međunarodnom prvenstvu Mađarske ostvarila je najveći uspjeh na međunarodnoj sceni do sada (4. 11. 2012. – Budimpešta).

Osvojili su hrvatski predstavnici ovoga vikenda dva naslova i jedno srebrno odličje – sve u konkurenciji parova. Zlato su osvojili Zvonimir Đurkinjak i Staša Poznanović u mješovitom paru, a naša se mlada igračica u Budimpešti najsjajnijim odličjem okitila i u konkurenciji djevojaka. Na putu do naslova pomogla joj je Njemica Carola Bott.

Hrvatski muški par u sastavu Zvonimir Đurkinjak i Zvonimir Holbling osvojili su srebrno odličje. Bolji od njih u finalu su bili Nizozemci Bosch i Middelburg. Ovo je najveći uspjeh hrvatskih badmintonaša na turnirima Europskoga kupa.

Ključne riječi

Komentara 1

IV
Ivekivek
14:11 05.11.2012.

E to je sport za purger....badminton, pikado...nisu oni za nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije