Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karLING

Hrvatska će se u Rusiji boriti za ulazak u skupinu A

Karling
AFP
30.11.2011.
u 09:15

Za hrvatsku reprezentaciju igrat će Alberto Skendrović, Robert Mikulandrić, Ognjen Golubić, Dražen Ćutić i Alen Čadež

Hrvatska muška reprezentacija u karlingu nastupit će od 3. do 10. prosinca na Europskom prvenstvu u Rusiji. Za reprezentaciju će igrati Alberto Skendrović, Robert Mikulandrić, Ognjen Golubić, Dražen Ćutić i Alen Čadež.

Naša reprezentacija igrat će u skupini B zajedno s Austrijom, Belgijom, Bjelorusijom, Engleskom, Estonijom, Finskom, Mađarskom, Irskom, Litvom, Nizozemskom, Poljskom, Rusijom, Slovačkom, Španjolskom i Walesom. U skupini se igra po tzv. round robin sustavu (svatko sa svakim).

Ovo je 37. europsko prvenstvo, a europska prvenstva počela su se održavati 1975. godine. Prvo je održano u francuskom gradu Megeveu. Na EP-u ove godine sudjeluje po deset nacionalnih reprezentacija u muškoj i ženskoj konkurenciji, dok se još šesnaest muških i deset ženskih sastava natječe u skupini B.

Naslov brani Norveška u muškoj te Švedska u ženskoj konkurenciji. Njemica Andrea Schöpp nastupit će 25. put na EP-u i rekorderka je po broju naslova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije