Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Laureati

FOTO Sandra Perković i Josip Pavić sportaši godine u Zagrebu

sportaši godine grada Zagreba (1)
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/10
05.02.2013.
u 11:38

Najbolja muška momčad je četverac na pariće, osvajači srebrne medalje na Igrama u Londonu, a najbolji ženski sastav su kuglačice Zagreba, pobjednice Europskog kupa.

Sandra Perković i Josip Pavić proglašeni su za najbolje sportaše Zagreba za 2012. godinu. Najbolja muška momčad je četverac na pariće, osvajači srebrne medalje na Igrama u Londonu, a najbolji  ženski sastav su kuglačice Zagreba, pobjednice Europskog kupa.

- Iskreno, jedva čekam da počnu natjecanja. Dugo traje ova stanka - rekla je Sandra koja je priznala da se rodila prilično teška - pet i pol kilograma, te je otkrila zašto je zdravo piti kozje mlijeko.

- Jeste čuli da se ikad neka koza razboljela? - pitala je Sandra.

Josip Pavić imao je sjajnusezonu iza sebe, a vrhunac je bila zlatna medalja na Igrama u Londonu.

- Najteže mi je bila noć prije finala. Tu veče nazvao me sin i pitao me što ako se ne vratim sa zlatnom medaljom? Pitam ga ja kako to misli, a on kaže da se neću vratiti sa zlatnom medaljom ako izgubimo finale. Nisam mogao zaspati do pola četiri. Na sreću tata se vratio sa zlatom - ispričao je Josip Pavić.

Nakon odlaska Samira Barača on je novi kapetan hrvatske reprezentacije.

- Težak zadatak, još se privikam na novu ulogu - istaknuo je Josip Pavić.

Posebna priznanja dobili su treneri Ivan Ivančić, Ante Kostelić i Nikola Bralić. Pojavio se samo Bralić. Kostelić je na svjetskom prvenstvu, a enigma je nedolazak Ivančića. Nagradu za životnu djelo dobili su Čedomir Cvetković, Višnja Gojković, Berislav Jandrić, Slobodan Jurković i Zdenko Kobešćak.

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:41 07.02.2013.

u koja riba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije