Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CESTOVNI BICIKLIZAM

Evansu zlato na Svjetskom prvenstvu

Cadel Evans
Reuters
27.09.2009.
u 18:36

Australac Cadel Evans (32) osvojio je zlatnu medalju u cestovnoj utrci na Svjetskom biciklističkom prvenstvu u švicarskom Mendrisiju.

Zahtjevnu 262.2 kilometra dugu stazu Evans je odvozio u vremenu 6h56:26 minuta, 27 sekundi ispred Rusa Alexandra Kolobneva i Španjolca Joaquina Rodrigueza.

Evans, koji je 2007. i 2008. završavao na drugom mjestu najprestižnije svjetske biciklističke utrke Tour de Francea, postao je tako prvi Australac koji je pobijedio na jednoj cestovnoj utrci na Svjetskom prvenstvu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije