Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pavić o sukobu asova

"Duje voli problemčiće, oni ga još više motiviraju"

Draganja Kožulj Todorović
Goran Stanzl/Pixsell
17.12.2009.
u 08:27

Predsjednik Hrvatskog plivačkog saveza Goran Pavić nije bio na dočeku naših plivača, ali je čuo što se dogodilo između Duje Draganje i Gordana Kožulja. Iako će, kaže, "detalje tek istražiti".

 

– Tomu je dana prevelika pozornost, a ne spominju se svi oni divni mladići i cure koji nisu osvojili medalju, ali su isplivali najbolje vrijeme. Kako je samo Ante Cvitković rušio rekorde, a on je prvi plivač nekog splitskog kluba koji je nakon deset godina plivao u finalu EP-a. To je pokazatelj da se nešto kreće – kazao je Pavić.

– Ali sukob Draganje i Kožulja nije izmišljen!

– Ma, ne krivim novinare, netko je očito bio malo željan publiciteta, kao da je važno jesu li predsjednik i direktor bili u Istanbulu ili nisu. Zadaća je Saveza da stvori uvjete za pripreme i odlazak na natjecanje i mi smo to osigurali. U Turskoj su bila šestorica trenera i dvojica fizioterapeuta jer smo procijenili da je plivačima najvažnije da imaju svoga trenera uza sebe.

– Znate li što zapravo Draganja zamjera Kožulju?

– Prije Istanbula razgovarao sam s Dujom u želji da izgladim eventualni spor. Ima nečega što vuče korijene iz prošlosti. Bilo bi dobro da oni taj svoj spor izglade jer bi bila šteta da bilo koga od njih dvojice izgubimo. Do EP-a u Budimpešti možemo sve riješiti. Duje je osvojio medalje, on je sada jak. On je u biti specifičan, voli kad ima problemčiće oko sebe, bavi se time, to njega motivira. Očito je ljutit na nas što mu nismo mogli omogućiti pripreme na Berkeleyu, eto, nismo mu ispunili tu želju, ali doista nismo imali novca za to. Morali smo voditi računa o troškovima za Istanbul, a i ne možemo gledati samo seniore, želimo imati ne tri nego deset tisuća registriranih plivača. No, zbog svega toga znali smo da je Duje ljutit i da će biti dobar.

– Što ako se sukob razbukta, razmišljate li o nekim potezima?

– Nisam razmišljao o rezovima, ali ako netko bude uporan u kršenju discipline i nekog reda, ni od toga ne treba prezati – zaključio je Pavić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije