Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekršile zakon

Danske gimnastičarke sunčale se u toplesu i izazvale skandal!

Danske gimnastičarke
Twitter
15.03.2013.
u 14:04

Djevojke su bile na plaži Copacabana u Rio de Janeiru te su skinule godnji dio kupaćeg kostima. Međutim, nisu znale da je u Brazilu to zabranjeno.

Danske gimnastičarke osramotile su se, ali i izazvale skandal zbog sunčanja u toplesu u Brazilu. Djevojke su, naime, bile na plaži Copacabana u Rio de Janeiru te su skinule gornji dio kupaćeg kostima. Međutim, nisu znale da je u Brazilu to zabranjeno.

Golišave djevojke uočio je jedan lokalni fotograf koji je i objavio fotografiju nakon toga, piše The Copenhagen Post.

– Znamo da je fotografija izašla u novinama i djevojke su osramoćene. Nisu znale da je sunčanje u toplesu zabranjeno u Brazilu jer je u Danskoj dopušteno – pravdala ih je trenerica Mette Mogensen. Dodala je da su u Brazilu zbog promoviranja sporta, a ne ovoga.

>> Gole grudi: Bez gornjeg dijela – da, 
ali ne na javnoj plaži

Komentara 4

LO
Louie
15:42 15.03.2013.

Steta tako zgodne a nijedna nema decka.

PE
peugeot
17:41 15.03.2013.

Ma, di su ti splitski i dubrovacki 'galebovi' ! Sto sad rade ? Uce li ubrzano nove jezike za predstojecu sezonu ili spavaju ? 'Ajde, blago meni, o'ma' da ste u avion za Rio de Janiero ! I pronadjite doticne Dankinje i recite im da dodju ovog ljeta kod nas gdje se u toplesu (ili bez) mogu suncati do mile volje ! Samo ne znam postoje li u Dalmaciji jos uvijek prevrtaci 'galebovi' ?

BU
bubaclex
17:59 15.03.2013.

zašto piše da su se osramotile? meni je ovdje jedino sramotan takav zakon koji ograničava isticanje ženske ljepote.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije