Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO U MAXU!

Cro Cop u Areni protiv Raya Sefa: Kad uđe u ring, postaje terminator!

\'KROKOP\'
Max
20.01.2012.
u 23:37

– Sefo je možda najjači boksač u povijesti K-1, s bogatom karijerom i vrlo opasan udarač – najavljuje svog suparnika Filipović.

Igrom slučaja Mirko Filipović (37) svog je suparnika za sljedeću borbu, onu u zagrebačkoj Areni 10. ožujka, doznao od nas.

– Tko mi je protivnik? Ray Sefo!? E, sad mi je prisjeo ovaj kakao koji sam naručio – kazao je u šali Mirko u svom kafiću "Virage".

– Znači, Sefo je pristao? To mi je prvi glas, ali mi je jako drago. Znam da je bio u najužem izboru, htjeli smo veliko ime, no nisam razbijao glavu time s kim će me sučeliti pa se nisam previše ni raspitivao.

No, to veliko ime znači da bi ta borba mogla završiti na neželjen način. To će biti "fajt" u kojem i Mirko može loše proći.

– Naravno, no držim da će naša publika, odnosno moji navijači više cijeniti pravog borca nego da dovedem kantu za nabijanje. Bolje i "poginuti" u velikoj borbi nego da mi dovedu nekoga koga ću s lakoćom pobijediti – kaže Cro Cop.

Organizator borbe je Orsat Zovko, prvi i današnji menadžer Mirka Filipovića i suvlasnik Fight Channela. A tko je Ray Sefo? Iza zvučnog imena krije se vječno nasmijani Novozelanđanin (40 godina, 183 cm, 108 kg) samoanskih korijena koji danas živi u Las Vegasu, gdje radi u Xtreme Couture Gymu. Sefo podučava kik-boksu Coutureove borce poput Grifina, Badera, Gonzage, Belforta... Kod njega je bio i naš Igor Pokrajac uoči borbe sa Stephanom Bonnarom. U K-1 bio je velika atrakcija, borac koji je pobjeđivao legende poput Jeromea Le Bannera, kojeg je, uzgred rečeno, toliko jako udario desnicom da mu je vilica puknula na četiri mjesta (!), Petera Aertsa, Marka Hunta, Boba Sappa, Štefana Leku... Opasan tip.

Cijelu ekskluzivnu priču pročitajte u novom broju Maxa.

Ključne riječi

Komentara 1

JO
jolly
08:30 21.01.2012.

Svaka čast, jednom i drugom, ali tvrditi da je Sefo največi borac u K-1 je besmislica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije