Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LANCE ARMSTRONG

'Contador je u ovom momentu neuhvatljiv'

Alberto Contador
AFP
27.03.2010.
u 13:19

Prošlosezonske kolege u kazahstanskoj Astani, najbolji biciklist današnjice Alberto Contador i vjerojatno najveći svih vremena Lance Armstrong, danas su veliki suparnici.

Amerikanac je napustio Astanu, te je danas dio momčadi Team RadioShack, a na ovogodišnjem će Tour de France vjerojatno biti najveći rivali za tron. Armstrong je u velikoj karijeri sedam puta osvajao tu prestižnu utrku, dok je Contador bio slavljenik 2007. i 2009. godine. Prošle je godine Armstrong ukupno osvojio treće mjesto.

Prvi put bi se, na suprotnim stranama, trebali naći tijekom ovog vikenda na utrci po Korzici. Contador je i ovu godinu započeo uspješno, te je slavio na utrci Pariz - Nica, dok je Armstrong ili propuštao utrke zbog zdravstvenih poteškoća ili je ostvarivao loše rezultate (sedmo mjesto na utrci oko Murcije).

- U ovom trenutku nisam pravi. Ne mogu reći da sam spreman za borbu pri samom vrhu. No, imam se vremena popraviti za ključne momente u sezoni - rekao je Armstrong i kratko se posvetio Contadoru.

- Mislim da je u ovom trenutku neuhvatljiv. Ne od mene, već od bilo koga drugoga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije