Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u ZŠS-u

Branimir Bašić novi šef Zagrebačkog športskog saveza

branimir bašić
Sanjin Strukić/Pixsell
12.06.2012.
u 19:36

Bašić je dobio 54 glasa. Njegov glavni protukandidat Tomislav Grahovac dobio je 36.

Branimir Bašić novi je predsjednik Zagrebačkog športskog saveza. Od 102 delegata glasovalo je 98, a Bašić je dobio 54 glasa. Njegov glavni protukandidat Tomislav Grahovac dobio je 36 glasova. Za dopredsjednika izabran je Tomislav Karlo sa 59 glasova, dok je njegov protukandidat Boro Stipić dobio 35.

Branimir Bašić dolazi iz Veslačkog saveza, gdje je bio predsjednik.

– Ono što sam obećao u svom programu bit će i ispunjeno. Bit ću predsjednik svih zagrebačkih sportaša i saveza – izjavio je nakon pobjede na izborima Bašić, na čiji je prijedlog izabran i novi upravni odbor u koji su ušli Anto Nobilo, Mirko Bašić i Damir Vrbanović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije