Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sep i Katalinić eliminirani

Hrgović razbio Gruzijca Bahtidzea

'Istanbulls\'s Constantin BEJENARU (R) and Paris United\'s Hrvoje SEP (L) during their World Series of Boxing fight in (85 kg) at Ahmet Comert Arena in Istanbul, Turkey, Friday, February 25, 2010. Pho
'TURKPIX'
02.10.2011.
u 20:17

Brončani poluteškaš s posljednjeg EP-a Hrvoje Sep neočekivano je izgubio od borca BiH Džemala Bošnjaka (17:8).

Od tri naša boksača koji su nastupali na Svjetskom prvenstvu u Bakuu, u osminu finala prošao je samo najmlađi. Svjetski juniorski prvak Filip Hrgović (+ 91 kg) je kod vodstva 18:3 u 2. rundi na predaju prisilio Gruzijca Bahtidzea, brončanog superteškaša na EP-u 2009.

Borna Katalinić (69 kg) izgubio je od Irca Sheehana (17:21), a Hrvoje Sep je neočekivano posrnuo protiv Džemala Bošnjaka iz BiH (8:17).

- Hrgović je dominirao pa je, nakon dva brojanja, njegov trener bacio ručnik. Osim što je zbog upale grla snagom oslabio, Sep je, čini se, i podcijenio Bosanca kojeg je prije toga nekoliko puta pobijedio. Bio je presiguran u sebe - dojavio je izbornik Leonard Pijetraj dodavši da će Hrgoviće sutra na rumunjskog nokautera Nistora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije