Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDIO URED ZA UPRAVU

Ante Vičević novi predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza

\'boks_nnn_bih_100610\'
VL
03.11.2011.
u 16:00

Za dopredsjednika izabran je Ante Matas iz Splita, dok su članovi izvršnog odbora dr. sc. Damir Škaro, Pero Tadić, Mario Šivolija i drugi sve odreda proslavljeni boksači.

Ante Vičević novi je i potvrđeni predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza, potvrdio je to svojim rješenjem Gradski ured za Upravu. Ovim činom završena je zavrzlama oko izborne skupštine HBS-a koju bivše vodstvo saveza, na čelu s bivšim predsjednikom Mladenom Kruljcem i tajnicom Melitom Lochert, nisu željeli prihvatiti.

Naime, nakon što Hrvatski boksački savez nije od veljače 2008. godine napravio nijednu skupštinu, više od pola klubova članova HBS-a održalo je legalno i po statutu sazvanu Izbornu skupštinu Hrvatskog boksačkog saveza, na kojoj su razriješili bivše vodstvo te se usuglasili oko revizije prema kojoj će, ako se sumnje na financijske malverzacije pokažu točne, podnijeti kaznene tužbe!

Uz Antu Vičevića iz Rijeke koji je izabran za predsjednika, za dopredsjednika je na toj izvanrednoj skupštini izabran i Ante Matas iz Splita, dok su članovi izvršnog odbora dr. sc. Damir Škaro, Pero Tadić, Mario Šivolija i drugi sve odreda proslavljeni boksači, što do sada nije bio slučaj.

Tako je pod geslom "Boks boksačima" završena još jedna trakavica u hrvatskom sportu. Ovog puta pozitivno za sportaše!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije