Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOGODIŠNJI UGOVOR

Ana Jelušić na Elanovim skijama

Ana Jelušić
Pixsell
11.05.2010.
u 14:54

Ana Jelušić, članica A teama Hrvatske alpske skijaške reprezentacije, promijenila je proizvođača skija te će sljedeće dvije sezone voziti na skijama poznatoga slovenskog proizvođača Elana.

Na njima su svojevremeno vozili i najveći svjetski skijaš i skijašice poput Ingemara Stenmarka, Bojana Križaja i Mateje Svet, a danas voze Valenčić, Vajdić, Šporn, Skube, Križaj, Bank, Krizl te odnedavno i Ana Drev.

Ana Jelušić već je od završetka sezone i Svjetskog kupa testirala više proizvođača skija te su se Elanove skije pokazale odličnima pa je na obostrano zadovoljstvo sklopljen dvogodišnji ugovor, a Ana je danas predstavljena kao nova članica Elanove ekipe na sajmu Internautica u Portorožu.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
jadre
15:31 11.05.2010.

...bravo mačko samo im uzmi Pare...imaju Janezi napljačkane love uLjubljanskoj banci imaju ...i ja sam im donirao 5000 dm...kad je plaća bila 100 dm....da -da

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije