Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri utakmice u tri dana

Aksentijević na put do EP-a kreće bez Sene Ušić

'sport...zagreb...07.04.2004. velika gorica, odbojka, azena - rijeka, sena usic foto: goran stanzl'
'goran stanzl'
19.05.2010.
u 15:31

Nakon tri tjedna priprema, najbolje hrvatske odbojkašice pokušat će ovaj vikend preko Španjolske, Švicarske i Crne Gore dohvatiti nastup na Europskom prvenstvu koje će se iduće godine održati u Italiji i Srbiji.

– Želimo izboriti EP već u Osijeku – najavio je izbornik Miroslav Aksentijević uoči prvoga kruga kvalifikacija u kojem njegove izabranice očekuju tri utakmice u tri dana. Uz tri pobjede, hrvatske bi odbojkašice prije drugoga kruga kvalifikacija, koji će se igrati već idući vikend u Španjolskoj protiv istih suparnica, jednom nogom već bile na smotri najboljih. Generalka prije kvalifikacija nije bila uspješna, barem ne rezultatski, odbojkašice Rumunjske slavile su pobjedu nakon pet setova, no to Aksentijevića ne zabrinjava.

– Znamo kako doći do prave forme u pravo vrijeme – kaže izbornik.

U Osijeku neće biti Sene Ušić, koja je u utorak s Perugiom osvojila naslov prvakinje Italije, a zbog ozljede koljena upitna je i u nastavku kvalifikacija. Prvu utakmicu hrvatske odbojkašice igrat će u petak u 17.30 sati protiv Švicarske. U subotu u 15 sati odlučujuća je utakmica sa Španjolskom, a u nedjelju u 17.30 s Crnom Gorom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije