Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL 27. KOLO

Osijek poražen u Opus Areni (1:0). Varaždin iznenadio i uzeo tri boda na gostovanju

Osijek i Varazdin sastali se u 27. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
15.03.2024.
u 18:56

Ovom pobjedom Varaždin je skočio na šesto mjesto sa 30 bodova, koliko ima i sedma Gorica, dok je četvrti Osijek ostao na 36 bodova, koliko ima i peta Lokomotiva

U prvoj utakmici 27. kola HNL-a Varaždin je kao gost svladao Osijek sa 1-0 (1-0). Jedini pogodak na utakmici postigao je Leon Belcar (12).

U akciji koja je rezultirala loptom u domaćoj mreži osječka obrana prvo nije dobro raščistila ubacivanje Postonjskog iz slobodnog udarca pa je lopta stigla do Boršića koji je vratio loptu u kazneni prostor.

GALERIJA Dinamo je izbačen iz Europe! Golijada PAOK-a nanijela je težak poraz plavima (5:1)

Osijek i Varazdin sastali se u 27. kolu SuperSport HNL-a
1/106

Domaći su pokušali uhvatiti goste u mrežu zaleđa, uspjeli su s trojicom, ali Belcar je utrčao iz drugog plana te plasiranim udarcem s ruba peterca svladao Malenicu.

VEZANI ČLANCI:

Ovom pobjedom Varaždin je skočio na šesto mjesto sa 30 bodova, koliko ima i sedma Gorica, dok je četvrti Osijek ostao na 36 bodova, koliko ima i peta Lokomotiva. Na vrhu je Rijeka sa 56 bodova, jedan manje ima drugi Hajduk, a pet manje uz utakmicu manje treći Dinamo.

VIDEO Poljud će eruptirati! Ivan Perišić igra u subotu? Ostavio poruku koja je cijelu Dalmaciju digla na noge

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije