Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krah u plavom taboru
Povratak na članak

Barišić: Vidjet ćemo kako dalje, ali ovo moramo privesti kraju

I dok su u Dinamu stali iza Peteva nakon debakla u derbiju jer to mu je bio tek prvi poraz u ligi, sad imaju dovoljno argumenata ako im je trebalo više argumenata od činjenice da osim protiv Osijeka i Splita nisu odigrali dobru utakmicu

Komentari 18

DU
Deleted user
09:30 26.04.2017.

Neki jos uvijek misle da je Dinamo pretplacen na titulu prvaka...ove sezone to nije zasluzio,igra i rezultati to jasno pokazuju

VL
OL
olrajt
09:55 26.04.2017.

Nakon svekolike harange medija ,političara i raznoraznih plaćenika protiv Dinama jednom se takva situacija morala dogoditi no Dinamo će i kao drugi biti velik .Čestitke Rijeci na vjerojatnom osvajanju prvog mjesta a Dinamu želim mirnije dane jer su raznorazni vukodlaci došli na svoje!

VL
Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
09:26 26.04.2017.

I što sad...nismo prvi pa što. Mora se i drugoj dječici dati igračka da se malo primire i vesele. Brate 12 godina ostavilo je posljedice za ovaj napaćeni i frustrirani navijački puk od Vukovara pa sve do prevlake.

VL
BU
bubacro
09:39 26.04.2017.

kakav god trener bio onakva bezkarakterna beskrvna igra je plod obicnih bezkarakternih pi--i kakvi se ovi koji trenutno igraju u Dinamu .Moze se izgubiti ali ovako bez borbe ...ovakvu sabotersku momcad treba rastjerat .Isto su napravili Cici sad i Petevuvu , nemaju karakter i svako vuce na svoju stranu .

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
11:53 26.04.2017.

Vidjet ćemo za malo više od dva mjeseca kada Rijeka početkom 7 mjeseca starta sa takmičenjem kako će proći, odnosno neće proći. Drugo pretkolo moža, treće ispada sigurno i nema je niti u ligi Evropa, a Dinamo tek tada starta i to kao nositelj. To je mjesec dana kasnije. Nagodinu u ovo doba Rijeke neće biti i među prve tri ekipe, jer ima premali roster a tako puno utakmica i tako dugu sezonu nije lako izdržati. Pa Dinamo već 11 mjeseci igra i odigrali su 12 utakmica više od Rijeke. Dinamova struka je najveća greška. Kvalifikacije za ligu prvaka i samu ligu je trebala igrati jedna ekipa a domaće prvenstvo barem onaj početni dio druga. A ima se igrača za 2 ekipe. Tako ne bi došlo do zamora materijala.

VL
ME
Meter
08:36 26.04.2017.

A sad adio...

VL
Avatar mladen valentić
mladen valentić
13:04 26.04.2017.

Normalno, uprava se posipa pepelom, Ne osjećaju se oni ni malo krivima, nakon što su na početku sezone prodali neke igrače, dugo su odbijali mogućnost dovođenja pojačanja, misleći da u drugim klubovima uprave spavaju i da će sebez problema i ove sezone prošetati kroz prvenstvo, za europu im je bilo bitno samo da uđu u LP, a za konkurentnost, nije ih bilo briga, lovu će zaraditi, a krivicu uvjek mogu svaliti na trenera i igrače. Ipak su treneri treneri klupski pijuni koje treba žrtvovati i na koje treba svaliti svu krivicu. Nije trener kriv ako ti u ekipi mora igrati igrač tipa Perića, koji bi bio primjereniji za odbojku ili košarku, a ne za ozbiljni nogomet, ili Pavičić koji je više proveo na travi nego što je igrao?! Sad ili su igrači toliko nemoćni ili se bojkotira trenera? To se samo može nagađati.

VL
AL
alfredö
22:52 26.04.2017.

Acidofile? Marsovac? Nema vas? Ne placaju negativne komentare u odnosu na dinamo?

VL
BE
belixyt
11:34 26.04.2017.

još jedan u nizu članaka kaj bi se kod mene reklo BEDASTOĆA.....ili da se to prevede na sveslavenski jezik pa da me bre celi svet razume jel da.....IDITIZAM....za gore navedenog novinara Dinamo nikad, ali baš nikad ne igra dobro.....i svi su nogometni stručnjaci tek kad iziđu iz Dinama.....,ali dok su u Dinamu nemaju pojma.....pa čak ni dok je Zoran Mamić bil trener Dinamo nije igral dobro, a bil je trener tri sezone......

VL
MO
moslavina9954
13:05 26.04.2017.

Svatko tko ima i malo pameti u glavi nije pomislio da je Dinamo pretplaćen za bilo što, a svi oni drugi, e to je njihov problem.Trebaju oni trenera sa svim ovlastima i to im odmah treba reći od prvog dana, ali i trener mora biti stručnjak i karakter! Nema šetnje, nema sabotaže, bojkota...Ili jesi ili nisi i nećeš ni biti. Ako trener kaže u rov onda u rov. Nema plakanja i plesanja baleta, samo nogomet...Pivari, Antolić, Matel, Machado..., tko ih drži neka si ih vodi kući. Nisu svi za Dinamo, ima još klubova. Rudeš će trebati neka pojačanja u sljedećoj sezoni. Danas ovim pič..cama daju samo novac, nekada su ih i udarili po džepu bez pardona, pa da vide kako onda boli. Ništa nema nigdje niti će ikada biti gdje ne vlada zakon, red, rad i disciplina. Dinamovi igrači su vidjeli kako igraju, kako i zbog čega su ih pregazili oni iz Lyona, Salzburga... Zajedno sa trenerom trebaju prvo težiti takvom pristupu i zalaganju, talenat uopće nije upitan!

VL
KA
kalinovac
08:51 26.04.2017.

Zar je trener Dinama Hrvat,koliko posto igrača su Hrvati u Dinamu il' nemojte miješati politiku i sport.Kakvi smo mi narod?

VL
BI
binki
10:23 26.04.2017.

tko je barišić?

VL
DU
Deleted user
11:36 26.04.2017.

Napravite stecaj kao i prije 15-tak godina

VL
TP
tugomir.pokas
10:01 26.04.2017.

Barišiću, prikrivao i pokrivao si kriminal u Dinamu dva desetljeća i sada je sve stiglo na naplatu.Lova će biti sve tanja, neće više biti ni lige prvaka ni povoljne prodaje igrača.Sve u Dinamu je ličilo na zločinački poduhvat. I sadada je Barišiću kraj.Sklapaju se ugovori sa bleferima sa velikom odštetom u slućaju ranijeg raskida. Najplodnije tlo za korupciju jer se i ta odšteta može međusobno podijeliti.

VL
FT
feel_the_coruption
08:32 26.04.2017.

Dolasci samira i peteva je čisto izvlačenje love iz kluba, prije zatvora. samiru se dala ogromna plaća za veteranski nogomet koji prikazuje, a petev je smiješan lik..Ali se izvuklu novih par miliona. Slokovićki i Prodanoviću za jahtu...

VL
NO
nogogaz
08:37 26.04.2017.

Plavi, vaša je dužnost da zlovencu keku ne dozvolite da uzme hrvatima naslov prvaka! Kek bi nama uzeo piranski zaljev i on je dio problema šengenske granice! Nedsjte da nam hrvatima uzme i nogometno prvenstvo! Samo izdajice predaju se Zlovencu Keku i slave ga ko boga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.