Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠAHOVska obitelj
Povratak na članak

Ova djeca su namučila Kasparova! 'Duboko se zamislio kad bi došao do mene'

Željela sam pobijediti Kasparova. Držala sam se obrane, ali u jednom sam trenutku otvorila poziciju, pogriješila i izgubila

Komentari 8

VR
vrt
20:13 27.07.2014.

Čestitke roditeljima i cijeloj obitelji! : )

VL
Avatar Perica1
Perica1
19:47 27.07.2014.

S 13g ga je skoro pobijedio Magnus Carlsen.

VL
Avatar abakus
abakus
20:34 27.07.2014.

Gluposti... Svatko tko je imalo upućen u šah kod nas zna jako dobro da ovu simultanku nije organizirao Hrvatski šahovski savez već je riječ o privatnom dogovoru Klarića i Margitića s Kasparovom i da su stoga ta dvojica na simultanku s njim doveli svoje pulene koji ni u kojem slučaju ne spadaju u vrh mladih šahista kod nas. Osobno nisam mogao vjerovati kad sam vidio koga su doveli. To je stvarno sramota, ali i sasvim tipično za našu zemlju. Gdje su bili ovogodišnji kadetski prvaci, recimo? Daleko je ovo bilo od onoga kako je moglo izgledati da je taj susret zaista dogovoren kako treba, bez prizemnih "kuhinja" Klarića i Margitića....

VL
Avatar abraham73
abraham73
20:50 27.07.2014.

pa ja redovno tucem nakamuru i levona aronijana na internetu u blicu bolan.

VL
BA
baskoma
18:09 28.07.2014.

o boze! igraju sah ravno godinu i pol i vec su sahovska obitelj. ne ide to bas tako. trebate uloziti malo vise svojega novca i vremena da bi se ovako hvalisali. pitajte gospodina i. ili gospodina b. ili p. sto znaci 5 ili 10 godina truda. vi bi par mjeseci pa van na turnire. a ne zelite igrati niti za vlastitu skolu. gospodine robert, u sahu vam nema novca. morat cete uloziti svoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.