Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMAN ZA TRANSFER

Olmo bi se mogao pridružiti Gvardiolu! Dinamo bi time zaradio milijune

RB Leipzig - VfL Wolfsburg
Foto: Jan Woitas/DPA
1/3
17.04.2024.
u 16:41

Sami su Englezi spominjali kako je Olmo impresionirao Pepa Guardiolu i kako u njemu vidi igrača koji bi mogao biti budući član momčadi s Etihada. Naravno, kao što je to bilo u slučaju Gvardiola, ovakav bi ishod bio izvrsna vijest za Dinamo

Prošloga je ljeta španjolski nogometni reprezentativac, Dani Olmo, produlji ugovor s RB Leipzigom do ljeta 2027. godine. Ipak, obzirom na njegove igre, koje su s vremenom sve bolje i bolje, teško je vjerovati da će 25-godišnji ofenzivac ostati u bundesligašu još tri naredne godine. Štoviše, već je poznato kako je zapeo za oko mnogim velikanima, kako iz domovine, tako i iz drugih liga petice.

Nakon što su se njegov klub i Real Madrid susreli u osmini finala ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka, predsjednik "kraljevskog kluba" Florentino Perez ga je, prema navodima španjolskih medija, hvalio pred brojnim menadžerima i čelnicima kluba. Uz njih, za Olma je navodno zainteresirana i Barcelona. Prema klauzuli koja je unesena u njegov ugovor, za Olma će zainteresirani klub morati biti spreman izdvojiti čak 60 milijuna eura.

VIDEO Hajduk se raspao u tri dana, tako se klub ne vodi

Španjolski As je u srijedu objavio kako postoji interes kluba koji si isplatu takvih iznosa bez sumnje može priuštiti. Riječ je od aktualnom engleskom i europskom prvaku, Manchester Cityju, u kojem igraju hrvatski reprezentativci Mateo Kovačić i Joško Gvardiol. Navode kako uz City, interes postoji i u Chelseaju te Manchester Unitedu. "Odavno je prerastao tu momčad i spreman je za velik iskorak", piše As.

Sami su Englezi spominjali kako je Olmo impresionirao Pepa Guardiolu i kako u njemu vidi igrača koji bi mogao biti budući član momčadi s Etihada. Naravno, kao što je to bilo u slučaju Gvardiola, ovakav bi ishod bio izvrsna vijest za Dinamo. Zagrebački klub ima pravo na 20 posto profita od idućeg transfera svog bivšeg igrača. Prije tri godine je Leipzig za Olma platio 29 milijuna eura. Dakle, ukoliko ga prodaju za 60, Dinamo će imati pravo na 20 posto od 31 milijuna eura, odnosno nešto više od šest milijuna eura.

GALERIJA Hajduk ponovo poražen na Poljudu! Osijek gurnuo bijele još dublje u ponor

RB Leipzig - VfL Wolfsburg
1/58

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije