Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MED-OLI 1:4
Povratak na članak

Olimpija u Areni zaustavila niz od devet pobjeda medvjeda

- Ne znam da li je stanka od 10 dana utjecala na prekid serije, no neki igrači možda su imali malo preslobodne dane - kazao je trener Raymond

Komentari 4

ST
Stojko
22:08 14.11.2012.

Izgleda da su igrači u tihom štrajku. Eto još jedna lijepa priča dolazi svom kraju...

VL
VA
vatra
22:19 14.11.2012.

Hrvati su u stanju svašta oprostiti ali uspjeh nikada. trač o financiskoj krizi novine su jedva dočekale i tom su dali više prostora nego ijednoj pobjedi medvjeda. ( i večernji i jutarnji po cijelu stranu) svaki poraz boli međutum uu hokeju se često događa da nižeplasirani pobjeđuju prvake. a ovo kolo je zaista bilo takvo. sva 4 prva kluba na tablici su doživjela poraz.( viena, vilah, medveščak i kac). od toga med, vilah i kac doma. bez brige medvjedi. bićemo prvaci. u inat svima- ZIG-ZAG

VL
KL
klubuhb1
13:12 15.11.2012.

Draga piskarala..... jučer je na početku tekme pak podbacila slijepa gospođa koja je na centar terena došla u pratnji psa vodiča. To je potpora Kluba njihovoj Udruzi. Nagrađena je dugotrajnim pljeskom pri čemu je 80% gledatelja ustalo i pljeskalo. Moglii ste i vi napisati jednu rečenicu o tome, onako za potporu tome.

VL
DH
dalibor.hren
16:57 15.11.2012.

Nadam se da se dug ne obija o glavu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.