Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki pehist
Povratak na članak

Olić: Teško mi je, ali moj je život borba s barikadama

Ivica Olić mora u SAD na operaciju koljena, oporavak će trajati 4 do 6 mjeseci

Komentari 4

PE
Peroždero
20:44 01.11.2010.

Olić: Teško mi je, ali moj je život borba s barikadama.........lol

VL
OB
-obrisani-
22:14 01.11.2010.

Olić: Teško mi je, ali moj je život borba s barikadama poput onih protiv Engleske i Ukrajine i kasnije tih barikada na sofi pokraj TV i HRT 2 kada sam gledao Slovensku reprezentaciju na World Cupu u JAR-u..

VL
MA
Majur
08:18 02.11.2010.

janez Ako podbadas o sportskim temama i seruckas kao kokoska po dvoristu je jedna stvar tvog karaktera,a ovdje je tema ozlijeda jednog covjeka koji je sve svoje u zivotu posteno,radom i mukom stekao,sad se u nekoliko tjedana dva puta tesko ozlijedio.......Ne trebamo plakat jer ima i gorih stvari u zivotu,ali takvo nesto ismijavat sa uvijek istim debilnim forama samo dokazuje tvoj jadni mentalni sklop i tvoj tako cesto citiran hendikep koji neces niti sa 10000 ovakvih postova izlijecit......

VL
FC
fcod
12:13 02.11.2010.

Janez : Moj život je kenjanje na VL forumu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.