Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još jedno priznanje
Povratak na članak

Olić je bundesligaški igrač godine!

Bela Rethy, eminentni televizijski reporter s njemačke državne televizije (ZDF), u svojoj je kolumni za internetske stranice te TV-kuće ishvalio hrvatskog nogometaša Bayerna Ivicu Olića.

Komentari 6

Avatar messi.10
messi.10
11:24 11.05.2010.

Ma sve oni to znaju i svijesni su da je Hrvatska bolja i od srbije i slovenije,pa se sad naslađuju za neuspjeh.puni su kompleksa...Ali realno srbija se možda neće osramotit imaju neke šanse,ali slovenija pa njih će i afrička momčad napunit...Janezi čekamo vas ovdje nakon svake tekme slovenije da se pohvalite.

VL
JA
JanezPiranski
17:03 10.05.2010.

Olić je bundesligaški igrač godine ali on 100% neče konkurirati za najboljega igrača na SP u JAR...

VL
DU
Deleted user
17:19 10.05.2010.

Kolega Janez da je Ivica makar malo lepsi pa da mu damo srpski pasos al ovako ruzan nam ne treba makar bio messi. jos 31 dan pa hrvati gase televizore!!

VL
LI
linder
19:27 10.05.2010.

srpski i slovenski pasos ? niko ga ne bi ni daba olic, petric, modric, kracar , srna i mnogo drugi moze te samo sanjati takve igrace, i ako ne idemo na SP nikad necete imat takve igrace ni igrat boljee nogomet, kad ce te vi napravti jedan rezultat na SP ili EP ? nikad nikad.....

VL
TA
tottenham..all the way..go spu
00:37 11.05.2010.

haha.. bravo linder u pravu si ko zeli srpski pasos?mozda janez! a isto tako hrvati su postigli vise nego rezultat na SP 1998! i srbi i slovenci ce to mozda postici 2588-me ! cekaj samo da ispadnu u prvoj rundii i janez i ova druga budala ce se usutit !

VL
TA
tottenham..all the way..go spu
01:59 11.05.2010.

daj molim te janez ne seri !!! ti govoris o nekoj kvaliteti igraca!!!! pazi ovo!! Alex Ferguson jedan od najisksnijih i najboljih trenera,, a i trener manchester uniteda kluba poznatog u cjelom svijetu zainteresiran je za luku modrica... daj mimi reci jednog slovenca za kojeg je zainteresiran trener (klub) kao ovaj ? ja ga nazalost tvoju neznam!!! istina bila je velika greska ne kvalificirati se na SP-vo ali to je greska cjele reprezentacije a ne pojednog igraca. kvaliteta igraca ne odmjeruje se po tome !!! naprimjer,, ako argentina ne prode prvu ili drugu rundu na SP-u ne znaci da messi vise nije najbolji igrac svijeta!!! messi ce uvijek biti messi !!! razumije s li sada neke stvari ili si jos glup i tvrdoglav?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.