Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri pogotka fenomenalnog Ivice Olića
Povratak na članak

Ole, ole, ole! Ola u Madrid!!!

Ola, slavonska lola! Svakom novom utakmicom Ivica Olić piše biserne stranice svog životopisa, posljednje je poglavlje ispisao na tako nam dragom stadionu Gerland u Lyonu!

Komentari 4

OB
-obrisani-
09:27 28.04.2010.

Super Ivica...nastavi tako i nadalje ,ali ne samo u Bayernu nego i reprezentaciji...

VL
ZM
zmaj5
09:39 28.04.2010.

Bravo Ola.kad se sjetim onog konja Jurčevića,nema Bayern ekipu,nema ovo nema ono.Kaj se on ima javljati,igrao je u debilnoj Ausrtijskoj ligi. A onaj komentator sa Nove,to je priča za sebe.Navijam za Barcu inače,ali ako bude finale Bayern-Barca, ipak krv nije voda,još jedamput čestitke Ola.

VL
VO
virko_om
09:42 28.04.2010.

svaka čast Velemajstore Oliću, kada bi se Hrvati ugledali na tebe, sve bi cvalo i svi bi bili ponosni, neka ti dragi Bog bude uvijek na pomoći , tebi i tvojima, hvala ti za ove ugodne trenutke...

VL
WE
western01
10:45 28.04.2010.

...legendo volimo te...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.