Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA DRUŠTEVNIM MREŽAMA

Oglasio se vukovarski BBB: Žrtve smo političkog, policijskog i medijskog terora

Vukovar: Privođenje Općinskom državnom odvjetništvu osumnjičenih za napad na maloljetnike
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/4
12.01.2024.
u 12:30

"Ovim putem ozlijeđenima želimo brz oporavak te ujedno koristimo priliku zahvalu svima koji su, u tolikom broju, bez ikakvog poziva, samoinicijativno, uplatili donacije za pravnu pomoć svjesni da svaka medalja ima dvije strane”, stoji u objavi BBB Vukovar

Navijačka skupina Bad Blue Boysa iz Vukovara oglasila se nakon incidenta u kojem su pretučeni maloljetnici, a za koji su osumnjičeni i pojedini njihovi pripadnici. U objavi na Facebooku navode da su žrtve političkog, policijskog i medijskog terora. Tekst objave donosimo u cijelosti.

“Nakon gotovo tjedan dana do sada neviđenog političkog, policijskog i medijskog terora, plasiranja raznih neistinitih verzija događaja i scenarija kakvih se ne bi posramila niti sjevernokorejska propagandna mašinerija prisiljeni smo se oglasiti na ovaj način iako smo danima šutke promatrali što se sve zbiva u našem gradu kao i u cjelokupnom hrvatskom medijskom prostoru.

Zbog šestodnevnog sustavnog demoniziranja naših članova dužni smo javnosti skrenuti pažnju i postaviti nekoliko pitanja budući da većina bezgrešnih trovača i moralnih vertikala kao ovce uzimaju zdravo za gotovo odgovore koje im nameću isti oni koji i postavljaju suluda pitanja potaknuta političkim motivima s ciljem manipulacije i stjecanja jeftinih političkih poena.

Kako i zbog čega je moguće unaprijed (javno) osuditi nekog samo na osnovu izrežirane sumnje? Zašto sukob u kojemu su sudjelovale dvije strane postaje prijelomna vijest u kojoj su samo članovi naše grupe jedini akteri prezentirani kao krivci i krvnici koji s noževima bacaju djecu s mostova dok se druge, očito manje bitne vijesti stavljaju u drugi plan? Zašto se javnosti ne pokažu video snimke brutalnog napada bande iz grada bezakonja na uzorne učenike koji idu na palačinke?

VEZANI ČLANCI:

Kako je moguće da prosvjed protiv nasilja organizira osoba koja je prije medijske, pažnju privlačila dok je tukla palicom po Vukovarskoj adi i zar moralne vertikale ne vide problem u tome što dotični istodobno, javno, u televizijskom prostoru poziva na uzimanje zakona u svoje ruke prema dečkima koji mu po dobi također mogu biti unuci ili je to u ovom slučaju dopušteno?

Zašto roditelji prešućuju određene detalje? Pod čijim okriljem vukovarska policija krši ljudska i građanska prava te kome je to u interesu?

VEZANI ČLANCI:

Ukoliko se ovaj medijski teror i poziv na linč nastavi bit ćemo prisiljeni iskoristiti medijski publicitet usmjeren na nas te javno odgovoriti na ova, ali i mnoga druga pitanja kao i postaviti nova.

Ovim putem ozlijeđenima želimo brz oporavak te ujedno koristimo priliku zahvalu svima koji su, u tolikom broju, bez ikakvog poziva, samoinicijativno, uplatili donacije za pravnu pomoć svjesni da svaka medalja ima dvije strane”, stoji u objavi.

VIDEO Djed pretučenog dječaka u Vukovaru: Mislio sam da će mi srce puknuti. Nadam se da će centrala BBB reagirati na ovo

Komentara 22

AL
AlfaMike
14:00 12.01.2024.

Žrtve nerada svojih roditelja i nefuncioniranja pravne države.

Avatar FalusBonus
FalusBonus
13:02 12.01.2024.

da ne povjeruješ, nevinašca, eto suza mi na oko kanula...

AN
Antimix
13:43 12.01.2024.

Niste vi nikakve žrtve već ste teret Dinamu.A ako niste žrtve očistite huligane u vašim redovima onda ste čisti BBB-i.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije