Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenis

Održan prvi casting hostesa za ATP Vegeta Croatia Open

ATP Vegeta Croatia Open (3)
Foto: Foto
1/5
21.05.2012.
u 13:37

Interes je i ove godine jako velik te je dosada na natječaj za mjesto ATP hostese pristiglo više od 600 prijava

Prvi od ukupno četiri castinga za izbor hostesa ovogodišnjeg, 23. po redu, ATP Vegeta Croatia Opena, održan je u luksuznom salonu Lexusa u Zagrebu. Pod budnim okom već iskusnog Daniela Bilića sa Soundset radija koji je moderirao ovo događanje i prošle godine, žiri u sastavu Antonija Mandić, Manuel Štrlek, Hrvoje Kovačević i Mario Šarlija izabrao je djevojke s područja Zagreba i zagrebačke okolice. Još tri castinga održat će se u Osijeku, Rijeci i Puli, a ukupno će se ove godine u Umagu okupiti 150 hostesa iz cijele regije.

Interes je i ove godine jako velik te je dosada na natječaj za mjesto ATP hostese pristiglo više od 600 prijava. Kao i dosadašnjih godina, najviše prijava stiže iz Slavonije, Zagreba i Istre, no javljaju se i djevojke iz Slovenije te Bosne i Hercegovine. Natječaj je otvoren do 1. lipnja 2012.

Neke od hostesa već su zaštitna lica umaškog turnira s obzirom da u Umag dolaze četiri i više godina zaredom, a uvjeti koje moraju ispuniti su prvenstveno komunikativnost, odgovornost i znanje stranih jezika. Kako ATP Vegeta Croatia Open nije samo sportski turnir, već i jedan od vodećih hrvatskih društvenih događaja s bogatim popratnim sadržajima, izuzev odgovornih funkcija u desetak službi, zadaća hostesa ujedno je i promocija Umaga, Istre i Hrvatske među mnogobrojnim posjetiteljima. Prošle je godine iz Umaga preneseno ukupno 613 reportaža i to publici koju čini gotovo 700 milijuna gledatelja, a baš su umaške hostese nerijetko bile tema tih vijesti. Veliki interes iz godine u godinu iskazuje i sam ATP koji priču o hostesama kroz svoje medije plasira u svijet.

23. izdanje turnira ATP Vegeta Croatia Open održava se od 5. do 15. srpnja 2012. godine, a Umag će u tom razdoblju iznova postati središte jednog od najznačajnijih društvenih događaja u Hrvatskoj i nezaobilazni centar tenisa, ljepote, zabave, druženja te doživljaja okusa i mirisa Istre.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar mohito
mohito
16:58 21.05.2012.

sigurno ce za prijenos tog *****od turnira na koji dolaze trecerazredni tenisaci bit love za prijenos na htv-u...mora se ekipa malo minglat s komadima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije