Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRA 1961 - DINAMO 0:0
Povratak na članak

Od sramote Dinamo nitko spasiti ne može

Puljani su imali jedanaesterac i još nekoliko prilika, a Dinamo nije imao ništa. Najmanje je imao igre, borbenosti, došli su u Pulu samo da im prođe tih 90 minuta.

Komentari 10

LY
Lynx
17:07 28.11.2009.

Vratite nam Tanca!!!

VL
BU
Busovaca99
18:53 28.11.2009.

Navijac sam Dinama 50 god. dajem podrsku Z.Mamicu vodi dobro klub,Mamicu rijesi se pod hitno Jurcica i ostalih \"bilmeza\" igraca koji ne grizu 100% na tekmi. Rijesi se Papa,Mandjukica ,Carlosa idr. Igrao sam nogomet pa mogu procieniti kakav je trenerer Jurcic Mislim da dobro vodis Dinako jer ga volis. Samo napred.VOLIM DINAMO PLAVE BOJE

VL
TE
tetrijebzg
22:37 28.11.2009.

koliko bili loši od hajduka smo uvijek bolji i ja sam navijač Dinama više od 50 g. i uvjek naprijed plavi

VL
AD
adeand
16:15 28.11.2009.

Na koji način se uopće Dinamo može riješiti igrača kao što su Etto, Samir, Carlos,..... Jurčić je po mojem osobnom mišljenju jedan od najslabijih trenera, koje je Dnamo imao u svojoj povijesti i predstavlja samo marionetu (zna se od koga).

VL
RU
Rugovit
18:10 28.11.2009.

Mandžukić, Pap, Slepička, Chago, Sammir, CArlos, Callelo - sve ih treba rasprodat ili istjerat na zimskom prijelaznom roku. Sramote Dinama.

VL
ŠB
Široki Brijeg
19:51 28.11.2009.

samo vi dovodite brazilce argentince čileance ... plaćajte ih kao da su pravi nogometaši a naši momci bi igrali puno bolje od ovih

VL
SA
sax
21:40 28.11.2009.

Rasprodati!!! A pobogu kome???????

VL
Avatar miletiml
miletiml
01:09 29.11.2009.

busovaca ti si bolestan kad pricas gluposti, a dinamo nikad nece nista napraviti dok je mamic u njemu zajebi stom ljubavi, kolko je vec u dinamu i kolko je trenera promjenio, a rezultata nigdje jedino ako tebi puno znaci prvak HR a to sa mamicem mogu biti sljedecih 1000 godina ali dalje od toga ne mogu uvijek su krivi drugi samo mamic i banditic nikad nisu mater pas kamenjarsku

VL
OB
-obrisani-
05:18 29.11.2009.

nemaju ove maksimirske fifice muda za muški nogomet....ovi momci su zreli za igru u gay lizi

VL
CR
crocro
06:57 29.11.2009.

Ovo se više ne može tolerirati. Svaki puta kada se gube čiste utakmice pobjede, uvijek izvlače pouke a kontinuirano gube čiste bodove. I samo misle kako je to bio kiks i izvlače pouke iz slabih utakmica. Već je dosta pouka. Pa dragi navijači Dinama. Zar ne vidite da je tu toliko truleži u vodstvu Dinama da smrdi i izvan granica. A mi očekujemo Dinamo u Europskoj ligi. Ili u Ligi prvaka kako nam to Mamić obećava godinama. Sa ovakvim vodstvom (kojeg treba iz temelja promjeniti i posljednji kamenčić), Dinamo nikada neće igrati u Ligi prvaka više od 1 - 2 kola i to ako se uopće kvalificira. Novaca ima da može kupiti najbollje igrače Hrvatske nog. lige. A oni se rastrčali po kugli zemaljskoj a napose po egzitičnim zemljama tražiti nezainteresirane ili stare igrače koji nemaju volje igradti da se ne bi ozlijedili. A plaću primili. Kod Dinama već godinama ne štima. A kada ne štima logika su promjene. A da li kod Dinama ima promjena. Da, samo za trenere. I opet sve po starom. To nisu promjene. Samo vatreni navijači mogu učiniti promjene i protresti temelje kompletnog rukovodstva koje čini štetu klubu. Sami se neće maknuti a napretka nema. I nikada ga neće biti. Dok navijači ne progledaju. Kad god su progledali, pokazan im je srednji prst. Pa ako im tako odgovara, neka im tako bude. Kako siju, tako će i žeti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.